donderdag 27 augustus 2009

Nieuwe Kussens

Bij een bouwmarkt heb ik deze kussen gekocht.Vond ze zelf heel mooi.Het kussen met de kant is lekker breed.Ruitjes houd ik wel van.Ook de kleur sprak mij wel aan.

Aan de zijkanten zit er heel mooi kant.Staat gezellig romantisch en landelijk. Heb het gekocht voor een mooi spijlenbedje dat ik buiten wil gaan zetten.Als het klaar is en zijn bestemming heeft gehad zal ik het hier op het blog zetten.Maar heb ik dan zovast.
Ze waren in de opruiming.Van de vierkante kussens heb ik er vier van genomen. Mooie landelijke uitstraling vind ik ze.Ook zit er een handige lus aan de zijkant.Dan kan je er gemakkelijk vier tegelijk dragen. Komt goed uit omdat het terras waar de stoelen staan een beetje verder lopen is. S'avonds haal ik ze binnen anders worden ze vochtig.




dinsdag 18 augustus 2009

Ze zijn er weer.

Pompoenen en Kalebassen. Ze zijn er weer. Dit jaar heb ik ze niet zelf gezaait en geoogst.Andere jaren deed ik dat wel. Maar dit jaar hebben de zaadjes het niet goed gedaan. Maar dit jaar heb ik ze van mij buurmeisje.Gelukkig maar.

Omdat wij landelijk wonen past het zo goed,Ook het volgend seizoen is weer in aantocht.
En het staat zo lekker gezellig.Een jaar zonder Pompoenen en kKalebassen kan ik mij niet voorstellen.
Er zijn wel een paar leukere vormen bij dit jaar.Als ze er wat langer liggen dan maar wat pitten verzamelen voor het volgend jaar.Zodat ik ze zelf weer kan oogsten.




donderdag 13 augustus 2009

Dagje Efteling.

Zondag jl zijn we met de kinderen en kleinkinderen een dag naar de Efteling geweest. Het was druk.Maar ja daar is ook het hoogseizoen voor.Maar het was gezellig en leuk.Het was niet te warm en de hele dag bleef het droog.Echt pretparkenweer.We zijn tot negen uur in de avond gebleven.Het is wel fijn dat het park tot negen uur open is.En nog hebben we alles nog niet gezien.Maar wel veel.Iedereen had het echt naar hun zin.Het was voor herhaling vatbaar.



vrijdag 7 augustus 2009

Heerlijk Vakantie

Het is vakantie. Daarom is het wat rustiger op mijn blog.We blijven wel thuis,maar er is veel te doen in de tuin.Ook eens lekker luieren in de tuin is ook wel eens fijn.Daarom wens ik jullie allen ook een prettige vakantie.Ik zal wel proberen om de nieuwtjes enz.op mijn blog bij te houden.

Deze twee genieten zeer zeker van de vakantie
Wens iedereen een fijne vakantie