donderdag 30 juli 2009

Brocante lampjes.

Deze twee lampjes hangen ook al een poosje. Vind ze zelf heel mooi.Dit is bij mij echt brocante.
Dit lampje hangt in het halletje.


Dit lampje hangt in het kleinste kamertje,de wc.





vrijdag 24 juli 2009

Vintage kaartje

Weer eens een vintage kaartje gemaakt.In de zomer komt er niet zoveel van om kaarten te maken.Want dan is er buiten ook een hoop te doen.Maar soms heb je even een moment dat je er toch weer eentje maakt.Na de vakantie begin ik meestal weer actief kaarten te maken.Dan zullen jullie er weer genoeg van me te zien krijgen.



woensdag 22 juli 2009

Romantiek!

wat is het toch een romantische plaatje.Het serviesje en het beeldje zijn erfstukjes van mijn moeder.Heb het altijd al mooi gevonden.Heb het beeldje er achter geplaatst zodat het een lief plaatje zou worden.Zo heb ik het in de vitrinekast staan.Zo kan ik altijd zien staan.


Over romantiek gesproken,Weer een pagina van mijn gescrapte kalender van de maand Juli.Deze week vierde wij onze jarige huwelijksdag.Ook onze Zoon Eric en Schoondochter Ingrid zijn vierden deze maand ook hun jarig huwelijksdag.
Het hart waarik de foto van onszelf in heb gezet komt weer van een andere felicitatiekaart.
Vind het wel toepasselijk.Dat foto'tje is al langer geleden gemaakt.Dat was toen wij vijfentwintig jaar getrouwd waren.

vrijdag 17 juli 2009

Eindelijk weer ingericht.


Weer fijn ingericht.Kunnen we er weer gezellig gaan zitten.


Als het wat kouder is buiten.Want het kan er wel warm in zijn.

Ook hier een binnenkijker aanwezig.









vrijdag 10 juli 2009

Zussen.

Wat een mooi plaatje he,met die meiden.Ja die meiden zijn mijn zus en ik.We gingen altijd samen op stap.Van leeftijd schelen we anderhalf jaar.Zelf ben ik de oudste.Op de deze foto ben ik de voor jullie te zien rechts.Het is al een groot aantal jaren geleden dat deze foto gemaakt is.Nu zijn we beiden al oma.En hebben we al heel wat meegemaakt beiden.
Op de onderste foto zijn wij ook met zijn tweetjes.Daar ben de linkse met de strikken.Wij komen uit een gezin met negen kinderen.Vier jongens en vijf meisjes.Altijd heel gezellig geweest.Nu heeft iedereen zijn eigen gezinnetjes.Maar de banden onder elkaar is altijd goed.Het is altijd weer leuk om die oude familie foto's te bekijken en in gedachten die jaren weer terug te gaan.

Posted by Picasa
Wat een schatjes he,al zeg ik het zelf.

woensdag 8 juli 2009

Nostalgische blikken.

Heb ook nog een aantal oudere blikken met mooie afbeeldingen.Daar heb ik dan weerborduurpatroontjes in zitten.Kleine patroontjes zoals letters en kleiner afbeeldingen.


Vaak kom ik ze tegen op rommelmarken of kringloopwinkels waar ik graag mag vertoeven om lekker te struinen.Daar kom je de mooiste spulletjes tegen.

Thevens is het een nostalgische decoratie in het huis.Ook de kleuren spreken me erg aan.







dinsdag 7 juli 2009

Weer een vogelnestje ontdekt

Dit jaar is het wel bijzonder zoveel nestjes dat we ontdekken op de gekste plaatsen.Maar wel leuk.Jos was de tuin aan het knippen toen hij het tegenkwam.Ik dacht altijd dat de vogels in het voorjaar hun eieren legden.Maar niets is minder waar.Ze zijn nog druk bezig.Ook zijn hier bij o ns in de tuin veel soorten vogels te zien.



We hebben het maar weer ondergedekt met wat takken.Dan liggen de eitjes beter beschermd.




We blijven er van genieten.Het is prachtig.


woensdag 1 juli 2009

Nieuwe Gordijntjes.

Zag het bij een bouwmarkt en heb het meteen meegenomen.Want ik vond het heel erg mooi en decoratief.Het is heel gemakkelijk aan te brengen.Je krijgt er ook een gebruiksaanwijzing bij.Je maakt de ruiten nat en plakthet gelijk tegen de ramen.Ze zijn gemakkelijk schoon te houden.Je zeemt ze gewoon mee.Zelf vind ik het ideaal.









Zowel in de badkamer als in het toillet heb ik ze ook geplakt.Omdat deze ramen van metaal zijn,en moeilijker is om gewone gordijntjes in te hangen.En ook omdat de ramen best groot zijn.






Heb de gordijntjes ook gebruikt in ons prieeltje
Staat wat gezelliger en aangekleed.





Volgende stap is het prieel opnieuw inrichten.